Mindfulness

Mindfulness vindt zijn oorsprong in de eeuwenoude boeddhistische meditatietraditie en het helpt je om de aandacht te richten op het heden. Het enige moment waarin ons leven zich ontvouwt is HIER en NU.... Er gebeurt nooit iets in het verleden of in de toekomst.

Onderzoek en studies hebben uitgewezen dat het stress-gerelateerde ziektes kan voorkomen of verminderen, dat het positieve effecten heeft op het immuunsysteem, pijn, chronische depressies, slaapstoornissen en angst. Daarnaast leidt het tot een verhoogd concentratieniveau, rust en een algemeen gevoel van welzijn. Dus ook al ben je volledig klachtenvrij dan kun je toch de positieve effecten ervaren.

De 9-daagse training

Tijdens de training ontwikkel je opmerkzaamheid en alles wat je waarneemt te accepteren, zonder oordeel. Het kan je helpen om minder te piekeren.

De groep zal uit maximaal 14 personen bestaan en de gehele cursus omvat 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 stiltedag van 6 uur. Dagelijks thuis oefenen gedurende 45 – 60 minuten is een wezenlijk onderdeel van deze training.

Planning: najaar 2017

Informatie en aanmelden bij:  

Saskia Beukman 06-24206066