Meditatieve Yoga

 "In meditation, there's no failure, only feedback"

Meditatie is een breed begrip en iedereen heeft er een eigen interpretatie en/of ervaring mee. Juist omdat het heel persoonlijk is laat ik tijdens de lessen verschillende meditatietechnieken ervaren, zoals ademgerichte meditaties, visualisaties, geleide meditaties, meditatie met muziek, in beweging en nog meer… De oefeningen zijn heel toegankelijk voor beginners en ook voor hen die al eerder gemediteerd hebben. Ze zijn namelijk niet gericht op een specifiek resultaat, maar laten je kennis maken met jouw eigen toegang tot je innerlijke lichaamsgevoel, emoties en gedachten. In hoeverre iemand hiertoe in staat is heeft te maken met zijn eigen proces. Iedere fase van dat proces creëert weer unieke ervaringen, want iedere meditatie is uniek. Zoals ieder moment uniek is.

Doordat je door meditatie naar ‘binnen’ keert en leert toeschouwer te zijn van jezelf, ontstaat vanzelf ontspanning. In deze ontspanning is het mogelijk dat er emoties en spanningen ‘vrij’ komen waarbij het van belang is liefdevol de ervaring te laten zijn zoals die zich voordoet.

Het doel van deze lessen is om kennis te maken met meditatie en te onderzoeken welke vormen jou het meest aanspreken. Je innerlijke wereld langzaam te gaan ontdekken. Een structuur te creëren om op jouw eigen manier meditatie een plek te geven in je dagelijkse leven. 

                                    
Woensdag 19.00 - 20.25 uur 

Vrijdag     10.00 - 11.25 uur 

Proefles € 8 

10- lessenkaart € 125
         

Aanmelden of informatie:  Dalma Kamberovic  www.consciens.nl 

e-mail:  info@consciens.nl  of telefoon: 06-20166656  

“De grootste innerlijke rust komt voort uit het ontwikkelen van liefde en compassie”

(Daila Lama)